Välkommen till Gitarrism

En podcast om gitarrer. Kan det vara kul? Det tänker vi ta reda på och frågorna är många. Fender eller Gibson? Jimi Hendrix eller John Mayer? Rör eller transistor? Vintage eller nytt?

Bakom Gitarrism hittar du Axel Karlsson och Mats Persson, två norrländska amatörer med väldigt olika livsresor i gitarrvärlden. Vi är sällan överens om sakfrågorna men kan enas om att gitarrer är så mycket mer än bara trä och metall. De är stilmarkörer och accessoarer för fåfänga musikanter oavsett musikalisk hemvist. Tillsammans med er lyssnare tänker vi diskutera de viktiga frågorna i livet, nämligen de som rör gitarrer och gitarrister. Vi kommer förmodligen inte att bli speciellt tekniska, utan kommer snarare att angripa frågorna på ett mer filosofiskt plan. Än så länge vet vi inte vart det hela kommer att ta vägen men vi kan utlova livliga diskussioner om både stort och smått.

I det första avsnittet kommer vi bland annat att diskutera huruvida det verkligen är OK att äga en PRS. Om allt går väl kan vi presentera det första avsnittet under nästa vecka.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s